Milazim Krasniqi

23 POSTIME 0 KOMENTE
Autori është studiues, gazetar. Ai është autor i librit të njohur "Nacionalizmi Shqiptar" dhe shumë veprave të tjera. Ka botuar gjashtë vëllime poetike, dy romane, dy vëllime publicistike, tri studime dhe njëmbëdhjetë drama: “Zbulimi“, “Mos më merrni në qafë“, “Punë Sizifi“, “Kur lindi partia“, “Kush i bie fyellit“, “Bryma e vdekjes“, “Kosovë në ndërgjegje“, “Monedha e Gentit“, “Rulet rus për Ali Pashën“, “Një Antigonë e re” dhe “Kësulëkuqja e shekujve”. Aktualisht është shef i degës së Gazetarisë në Fakultetin e Filologjisë në Prishtinë, ku ligjëron disa lëndë.
280FansaLike
36NdjekësNa ndiqni

Powered by moviekillers.com