Observer.al

141 POSTIME 8 KOMENTE
Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë (Observer.al) është një iniciativë vullnetare e disa intelektualëve, të cilët, të nxitur nga problemet me të cilat përballet shoqëria jonë në përgjithësi dhe musliamanët në veçanti, e kanë parë të nevojshme hapjen e një platforme online ku të trajtohet me profesionalizëm problemi i Islamofobisë, racizmit dhe gjuhës së urrejtjes ndaj komunitetit Musliman Shqiptar e më gjerë.
280FansaLike
36NdjekësNa ndiqni

Powered by moviekillers.com