Lista e zezë e faqeve islamofobe on-line- si dhe një përmbledhje të shkurtër mbi termin dhe kohën e shfaqjes së këtij termi. Islamofobia është një fenomen dhe trend me përmasa globale, i cili ka sjellë...

Ky artikul është publikuar për herë të parë më 1 Maj, 2013 në WashingtonPost  Terrorizmi përbën një kërcënim real… Por këcënimi në Shtetet e Bashkuara nga terroristët muslimanë është i tepruar.  Një raport i FBI-së tregon...
281FansaLike
35NdjekësNa ndiqni

Powered by moviekillers.com