Buletini

Këtu do të pasqyrohen zhvillimet që kanë të bëjnë me Islamofobinë në rajon dhe në botë.

Holanda ndalon pjesërisht perçen (nikabin)

Kabineti qeveritar holandez ka mbështetur ndalimin e pjesshëm të perçes/nikabit në vendet publike, përfshirë shkollat, spitalet dhe transportin publik. “Në të ardhmen, mbulimi i fytyrës...

Një tjetër skandal islamofobik në Francë

Nga Ishaan Tharoor Sipas mediave franceze, një vajzë muslimane franceze, 15 vjeçe është nxjerrë dy herë nga klasa e saj vetëm pse kishte veshur rroba shumë...

Mediat keqinterpretuan deklaraten e Dukës

Pas vajtjes së disa lojtarëve të kombëtarës me uniformat e stervitjes në xhami dhe debateve të shumta që ky fakt ngjalli në rrjetet sociale,...

Një tjetër musliman qëllohet për vdekje në Teksas të Shteteve të...

Një musliman, i cili bashkë me familjen e tij kishte ikur nga Iraku për shkak të horrorit të ISIS-it, u qëllua për vdekje nga...

Ndryshe nga shumica e hebrenjve, pjesa dërrmuese e muslimanëve në Britani...

 Nga  Gilad Atzmon Para një muaji mësuam se “një e katërta e hebrenjve në Britani e kanë marrë në konsideratë largimin nga vendi gjatë dy...