Tag: Gjenocid

MILAZIM KRASNIQI Ballkani është dhe do të mbetet rajon i trazuar, sepse është rajon në të cilin disa nga shtetet më të fuqishme (Greqia, Bullgaria e Serbia) janë krijuar me anën e gjenocidit, duke i dëbuar kombet e tjera nga vatrat e veta (shqiptarët, boshnjakët, turqit, hebrenjtë) dhe duke ua grabitur pronat e duke krijuar një hartë të re e krejt të panatyrshme. Edhe pse gjenocidi i tyre, prej Krizës Lindore e deri në dy luftërat ballkanike dhe në dy lufëtrat botore ka pasur sukses, pasi janë krijuar shtete nacionale të trojet e pushtuara, qëndrueshmëria dhe paqja nuk janë arritur...

Në Serbi kanë shpërthyer kërcënimet ndaj Kosovës, siç shpërthen një kanalizim. Gojët e ndyra të fashistëve të tërbuar serbë nuk zgjedhin fjalë, veçse shfryjnë një tërbim zoologjik ndaj çdo gjëje shqiptare. Aksionet kundër anëtarësimit eventual të Kosovës në UNESKO, ia kanë kaluar edhe propagandës barbare të kohës së Millosheviqit:  tash Kosovën e krahasojnë edhe me ISIL-in, ndërsa  manastiret serbe me Palmirën e gjymtuar nga barbarët isilianë. Ndërsa, e vërteta është se shqiptarët nuk kanë të bëjnë asgjë me mendësinë barbare të ISIL-it, sepse janë shqiptarët ata që i kanë ruajtur me shekuj edhe manastiret serbe, siç i kanë ruajtur...

Powered by moviekillers.com