Besnik Sinani

2 POSTIME 0 KOMENTE
Autori ka studiuar Religjionin dhe Historinë e Lindjes së Mesme në Universitetin e New Yorkut. Është bashkautor i volumit 'Shariah in the West', botuar nga universiti Leiden në Hollandë.