Enes Neza

6 POSTIME 0 KOMENTE
Themelues dhe Kryeredaktor i Observer.al Student i doktoraturës në fushën e medias dhe komunikimit. Është i interesuar mbi studimet rreth Islamofobisë, ksenofobisë, racizmit, identitetit, religjionit dhe studimeve kulturore.