Liridashësit e lajthitur dhe beteja e njeriut për lirinë e vërtetë

Ilustrimi nga Carlos Latuff. Burimi: Twitter.com/LatuffCartoons

Driton Arifi-autor
Liridashësit e lajthitur dhe beteja e njeriut për lirinë e vërtetë