Buletini

Këtu do të pasqyrohen zhvillimet që kanë të bëjnë me Islamofobinë në rajon dhe në botë.

Një tjetër musliman qëllohet për vdekje në Teksas të Shteteve të...

Një musliman, i cili bashkë me familjen e tij kishte ikur nga Iraku për shkak të horrorit të ISIS-it, u qëllua për vdekje nga...

Ndryshe nga shumica e hebrenjve, pjesa dërrmuese e muslimanëve në Britani...

 Nga  Gilad Atzmon Para një muaji mësuam se “një e katërta e hebrenjve në Britani e kanë marrë në konsideratë largimin nga vendi gjatë dy...