‘CoronaJihad’ pandemia në funksion të politikave diskriminuese dhe Islamofobe në Indi

Një musliman indian shikon një polic duke i dhënë udhëzime një familjeje mbi një skuter në lidhje me distancimin shoqëror në ditën e parë të muajit të Ramazanit në lagjet e vjetra të New Delhi, Indi. | Foto nga AP/Manish Swarup.