Pro familjes, stop degjenerimit copy

Në foto: Një grua përballë një posteri të Lidhjes së Hoxhallarëve të Shqipërisë dhe Forumit Musliman të Shqipërisë gjatë një proteste më 17 Maj 2012 kundër homoseksualizmit dhe pro vlerave të familjes.