Fushata e re ushtarake në Mianmar

Javën e kaluar, një helikopter ushtarak i Myanmarit sulmoi një fshat musliman rohinga në shtetin Rakhine, duke lënë 30 të vdekur dhe dhjetëra të tjerë të plagosur.

Një roje kufitare e Myanmarit qëndron përballë një familje muslimane rohinga në fshatrat Buthidaung të shtetit Rakhine [Getty Image]