Gangsterët e gjeopolitikës dhe plani i Izraelit për aneksimin e Palestinës

Presidenti amerikan Donald Trump duke përshëndetur pranë Kryeministrit të Izraelit Benjamin Netanjahu para se të njoftonte planin e tij të Lindjes së Mesme në Uashington në 28 Janar 2020 [Reuters / Brendan McDermid]

Richard-Falk Observer Albania