muslimane

Standardet e dyfishta të qytetërimit perëndimor: “Shoqëria duket e paaftë për t’u përballur me një grusht grash të mbuluara. Dhe në fund të ditës, e gjitha me çka merremi është mënyra se si njerëzit vendosin të vishen. Le të marrim një tjetër shembull, siç është e drejta e poligamisë në Islam, e cila paragjykohet e sulmohet shumë. Kur e vëmë përballë stilit të jetesës “moderne,” të mardhënieve të hapura (polimorfe), njerëzit duket se janë më të prirur ta pranojnë atë. Në momenti që bën diçka për arsye fetare, ajo kthehet në problem,” thotë Hyokki.

hyokki_portrat_0