Kandidati për president i krahut të djathtë austriak Freedom Party (FPOe) Norbert Hofer (R) dhe udhëheqësi i FPOe Heinz-Christian Strache (L) duke valëvitur një flamur në Vjenë, Austri | Christian Bruna / EPA

farid_hafez_png