Kontribuesit

Milazim Krasniqi

Studiues, gazetar. Ai është autor i librit të njohur "Nacionalizmi Shqiptar" dhe shumë veprave të tjera.

Enes Neza

Kryeredaktor, themelues i Observer.al

Justinian Topullli

Kontribues, kolumnist. Kreytar i Lidhjes së Hoxhallarëve të Shqipërisë.

Arun Kundnani

Autor i librit "Muslims Are Coming". Ai ligjeron në Universitetin e New Yorkut.