Ligji i ri anti-musliman mbi nënshtetësinë në Indi. Cilat janë pasojat foto 3

Njerëzit protestojnë kundër projektligjit për ndryshimin e nënshtetësisë dhe Regjistruesit Kombëtar të Nënshtetësisë (NRC) në New Delhi, Indi [Nasir Kachroo / NurPhoto / Getty Images]

Ligji i ri anti-musliman mbi nënshtetësinë në Indi. Cilat janë pasojat foto 2