Media si dhunuese e dinjitetit njerëzor dhe nxitëse e paragjykimeve

Në foton ilustruese: Moderatorja Arbana Osmani dhe gruaja me emrin Adriana gjatë emisionit “Dua të të bëj të Lumtur” në Top Channel.

Ardriana