Jammu and Kashmir

Banorët e Kashmirit nuk ishin aspak të habitur nga ky agresion i fundit i një qeverie e cila prej vitesh i ka sulmuar ata dhe minoritetet e tjera në Indi me qëllim nxitjen e ndjenjave nacionaliste në mesin e popullit.

redrawn map