Joshua

Në foto: Presidenti amerikan Donald J. Trump dhe Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu.
Në foto: Presidenti amerikan Donald J. Trump dhe Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu.