Analiza e parë sistematike dhe krahasuese e dijes ekzistuese rreth

Analiza e parë sistematike dhe krahasuese e dijes ekzistuese rreth sjelljeve politike  dhe praktikave fetaret të muslimanëve në Europën perëndimore dhe në SHBA: “Pse Perëndimi ka frikë nga Islami?”, nga Jocelyne Cesari.

Kthesa apokaliptike e retorikës publike ndaj Islamit në Europë