ISlamizimi i Europes

Në foto: Geerd Wilders, politikan hollandez, i quajtur shpesh edhe si Donald Trumpi i Hollandes për shkak të qendrimit të tij të ashpër kundër emigrantëve dhe muslimanëve.

Jocelyne Cesari, është studiuese pranë Qendrës Berkley pë