Pushtimi izraelit dhe identiteti palestinez intervistë me aktivistin palestinez Sami Al-Arian – Observer.al

Në foto: Aktivisti dhe intelektuali palestinez Prof. Dr. Sami Al Arian. Pas deportimit nga Shtetet e Bashkuara, Turqia i ofroi Al Arianit strehim. Aktualisht Prof. Al Ariani jeton në Stamboll ku drejton Qëndren për Studimet Islame dhe Globale si pjesë e Universitetit Sabahattin Zaim.

pushtimi izraelit dhe identiteti palestinez