Raporti Europian i Islamofobisë e djathta ekstreme ushqen islamofobinë me teori konspirative

Shoqëritë europiane janë mbingarkuar në mënyrë progresive nga ligjërimi islamofobik i “Zëvendësimit të Madh” dhe teorive të tjera konspirative të së djathtës ekstreme.