Realizmi socialist si prodhues i përfytyrimeve esktreme antifetare në letërsinë shqipe

Në foto kolazh: Xhevahir Spahiu, Dritëro Agolli, Ismail Kadare, Moikom Zeqo dhe Fatos Arapi.