Bar Rafael-Reklama islamofobe

Në foto: modelja izraelite Bar Rafael teksa hedh tutje perçen gjatë një reklame që ka nxitur indinjatë në mbarë botën. duke u konsideruar islamofobe dhe raciste.

Bar rafael