Si dështoi fituesja e Çmimit Nobel që t’u dalë në krah muslimanëve rohinga

Në foton ilustruese: Udhëheqësja e Mianmarit, Daw Aung San Suu Kyi dhe pamje nga muslimanët rohinga kundër të cilëve po kryhet gjenocid nga nacionalistët budistë

NYT-Logo