Tag: ANKARA

Je suis Ankara! Po ti?

Postimi i një qytetari britanik që jeton në kryeqytetin turk Ankara, e cila ishte shënjestër e një sulmi terrorist me bombë ku vdiqën 37 vetë në qendër të qytetit, në Sheshin Kızılay (Këzëlaj), u bë viral në rrjetet sociale. Postimi është i James Taylor dhe është shpërndarë mbi 30 mijë herë në Facebook. Këto janë fjalët e tij: “Për ata që nuk e njohin Turqinë, apo ata që e distancojnë veten nga këto sulme, mbase kjo do t’ju hapë sytë. Shpërthimi i kësaj natë ndodhi në një nga zonat më të populluara në qendër të qytetit, afër shumë stacioneve ku njerëzit presin...