Tag: BEKIM JASHARI

Të kërkosh famën duke përdorur fenë: Rasti i Bekim Jasharit dhe Adriatik Kelmendit

Nga Gen Kelmendi Trendi për të aritur deri tek fama Pas vëmendjes që tërhoqi Mehmet Kraja, akademiku që shkroi një letër aspak akademike, duke mos thënë asgjë të re përveç gjërave që Halil Matoshi i ka stërthënë çdo javë në “Click” duke i përseritur ato. Këtë politikë të tërheqjes së vëmendjës drejtë rrugëtimit të famës dhe reputacionit publik synojnë ta përvetësojnë shumë nga ata që nuk kanë çfarë të dhurojnë më shumë nga profesioni i tyre, se sa një status urimi në rast festash. Feja, kur përdoret si instrument politik dhe politizues, është porta e parë që të sjellë drejtë një suksesi të garantuar: tërheqjes së...