Tag: Fjalimi i David Cameron

Çfarë do të thotë për muslimanët fjalimin i Cameron-it mbi ekstremizmin?

Nga Siema Iqbal I nderuar z. Cameron! A do ta dish se çfarë do të thotë për mua dhe për të tjerët si unë fjalimi juaj i kësaj jave në lidhje me radikalizimin? Pavarsisht se kam lindur në Manchester, edhe pse kam lindur dhe jam rritur këtu dhe jam krenare për këtë, për herë të parë në këto 37 vjet u ndjeva sikur nuk i përkas këtij vendi. Po, unë jam muslimane! Muslimane britanike. Jam mësuar të dëgjoj termin “komunitet musliman” si një komunitet punëtor dhe paqësor, i krijuar në Angli për t’u ardhë në ndihmë brezave të ardhshëm. Ndërsa tani, shoh një...