Tag: ORLANDO

Pasi vajtuam për homoseksualët në Amerikë a do të kujtohemi tani për 50 fëmijët e masakruar në Siri?

Ngjarja e tmerrshme në klubin e natës në Orlando, SHBA, u dënuar nga të gjithë, nga të katër anët e botës, ndërkohë për një pjesë tjetër të botës, ku ndodhin vrasje dhe masakra të përditshme, askush nuk duket se shqetësohet më. Ajo është Siria. Njerëzit nëpër botë duket se janë mësuar tashmë të dëgjojnë çdo ditë për vrasjen e civilëve në luftën e Sirisë. Madje, duket se askush nuk i llogarit më numrat e të vrarëve. Por ajo që duhet të dimë është se konflikti kohët e fundit është ashpërsuar ndjeshëm. Vetëm gjatë javës së parë të Muajit të Ramazanit, janë vrarë...