Teoritë konspirative mbi Covid-19 vënë në shënjestër muslimanët në Indi – Observer.al

Muslimanët në Indi po përballen me rritje të gjuhës së urrejtjes dhe sulmeve ndaj tyre. /Foto: Getty Images