imami-ahmet-hoxha-thote-se-injoranca-dhe-nxitimi-jane-nder-cilesite-kryesore-te-ekstremizsteve-te-dhunshem-foto-nga-atdhe-mulla

Imami Ahmet Hoxha thotë se injoranca dhe nxitimi janë ndër cilësitë kryesore të ekstremizstëve të dhunshëm | Foto nga Atdhe Mulla

imami-ahmet-hoxha-thote-se-al-kaeda-ka-ende-perkrahes-ne-kosove-foto-nga-atdhe-mulla-2
muhammad-bin-abdul-wahab