Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë është një platformë që trajton problemin e Islamofobisë, racizmit dhe gjuhës së urrejtjes ndaj komunitetit Musliman Shqiptar e më gjerë.

Na ndiqni!

Verified by MonsterInsights