Rreth nesh

Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë është platformë që trajton problemet e Islamofobisë, racizmit dhe gjuhës së urrejtjes ndaj komunitetit Musliman në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, e më gjerë.

Postime e fundit

Kupa e Botës 2022: ‘Perëndimi hipokrit’ injoron përparimet e të drejtave të njeriut në Katar

Nga Burak Elmalı  Kritikat e botës perëndimore ndaj vendit të...

Kupa e Botës në Katar do të shkatërrojë mitet koloniale mbi botë islame

Nga Larbi Sadiki Katari së shpejti do të bëjë histori....

Amerika në sytë e muslimanëve: mike apo armike?

Pas ngjarjeve të 11 shtatorit 2001, grupet kërkimore amerikane...

Subscribe

© 2022 Observer.al | Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Verified by MonsterInsights